Route van de week: The start of the (25th) season 2024

Zijn de beentjes een beetje in winterslaap gesukkeld of moet je altijd weer effe wennen aan wieltjes onder je voeten dan is deze ronde op 1 april perfect om weer te wennen en de beentjes te laten ontwaken.

De route zal wat korter zijn dan op de vrijdagavonden en ook in een wat lager tempo gereden worden. Wil je gewoon eens kijken of skaten met F.E.E.S.T. iets voor je is dan ben je ook meer dan welkom en leent zich deze tocht daar uitstekend voor.

25 jaar F.E.E.S.T. betekent een zilveren jubileum, dus trek deze tocht je mooiste zilveren outfit aan zodat we als een zilvervloot van skaters, extra FEESTelijk over de weg trekken

  • We vertrekken (als het niet regent en de wegen droog zijn) om 10.00 uur bij Café Restaurant The Talk (Heuvel 20, Tilburg)
  • Deelname is GRATIS en op eigen risico

Gaat het door of niet?

Kijk vrijdag om 17.00 uur hier om het zeker te weten!

Wil je als eerste weten of het doorgaat? Volg ons dan op Facebook!

Sponsoren

Wie, wat, waar?

Wie, wat, waar?

F.E.E.S.T. staat voor: Friday Early Evening Skate Tilburg.
Het skateseizoen loopt van vrijdag 5 april t/m vrijdag 27 september 2024

Als ‘urban sport’ past skaten bij jouw gezonde leefstijl. Je beweegt je vrij in en om de stad. In Tilburg kun je elke week van een ‘fridaynightskate’ genieten. Alleen, met je vriend(in) of andere enthousiaste skaters. Sluit gewoon aan!

We vertrekken (als het niet regent en de wegen droog zijn) stipt om 20.00 uur bij Café Restaurant The Talk (Heuvel 20, Tilburg). De ‘fridaynightskate’ is ongeveer 25-28 kilometer lang en duurt twee uur.

Het mooiste van nightskating hebben we je nog niet verteld: het kost je in principe helemaal niets!!

Deelname is GRATIS en op eigen risico.

'