29 juni 2018: Themaskate: Ro(c)k ’n Ro(l)l

Op vrijdag 29 juni a.s. organiseren wij van F.E.E.S.T. weer een vette thema skate voor het goede doel. We skaten deze avond voor de stichting Poels van onze eigen Tilburgse BroodPater Poels.

Pater Poels is een begrip in Tilburg maar voor hen die het nog niet weten:
De Stichting Poels geeft onvoorwaardelijke zorg en naastenliefde aan de meest kwetsbare mensen en helpt met brood en andere levensmiddelen, kleding en andere gekregen spulletjes.
Wij van F.E.E.S.T. ondersteunen de stichting Poels van harte en alle opbrengsten van deze thema skate schenken wij dan ook aan dit fantastische doel.

F.E.E.S.T. staat voor “Friday Early Evening Skate Tilburg” en we organiseren al bijna 20 jaar skate tochten in en rond Tilburg op de vrijdag avonden van april t/m september. Onderweg hebben we altijd feestelijke muziek en begeleiding voor de veiligheid.We nodigen iedereen op skates, skeelers of rolschaatsen uit mee te doen met de thema skate op 29 juni a.s. Voorwaarde is wel dat je de remtechnieken goed beheerst en een redelijke conditie hebt.

Thema deze keer: Ro(c)k ‘n Ro(l)l

Skating rocks so let’s roll
De stichting Poels heeft maar één regel, die luidt: ‘Zo nodig, zijn alle regels overbodig.

Graag nodigen we je uit om met die regel in gedachte je outfit op het thema van de avond aan te passen. Wel skateveilig houden uiteraard. Dus kom rollen in een mooie rok of verkleed je als Hunnenbed (Rocks!). Maar ook als wc rol, rol behang of toch als Elvis of Rocky ben je van harte welkom. De beste outfits zullen door onze jury beloond worden met een ludieke prijs.

Liever niet verkleed? Ook dan ben je meer dan welkom die avond net als op alle andere vrijdagavonden van april t/m september.

Deelname aan de F.E.E.S.T. skate tochten is altijd gratis. Dat geldt ook voor deze thema-skate maar een bijdrage voor dit goede doel is natuurlijk zeer welkom. Wij zullen passend bij het thema een inzamelingsactie houden. We zouden het fantastisch vinden als jij dat vooraf ook doet door met de pet rond te gaan bij familie, vrienden collega’s enz. zodat we samen een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar krijgen. Strijkstok doen we niet aan, alles gaat naar de stichting Poels.

We vertrekken om precies 20.00 uur bij The Talk op de heuvel in Tilburg. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent om je skates onder te binden. We rijden dan zo’n 25 km over (zoveel mogelijk) mooi asfalt.

Rond 22.00 uur zijn we terug bij The Talk voor een gezellige afterparty.

Doorgang is afhankelijk van het weer. Volg hiervoor de berichten op www.feestskate.nl, Facebook of Instagram.

Deelname geheel op eigen risico. Nadere info en voorwaarden op www.feestskate.nl.

Meer info over het goede doel en hoe je ook kan bijdragen lees je op www.gerritpoels.nl

Graag tot 29 juni of een andere vrijdag want ook dan maken we er een F.E.E.S.Tje van.

'