F.E.E.S.T. @ Bladel – 24 t/m 26 juni 2022

Na twee F.E.E.S.T.-weekend loze jaren gaan we in 2022 weer een weekend weg!

We gaan vanaf vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni 2022 naar Bladel, het economisch hart van de Kempen. Het is een leuk en gezellig dorp met een centrum waar je heerlijk kunt winkelen, terrasjes kunt pakken en lekker kunt eten in de diversen restaurants.

We verblijven in De Pimpernoot, een Groepsaccommodatie op de Re-creatieve Boerderij De Ganzenhof in Bladel.

Al bijna 30 jaar ontvangen Frans & Lia Hendriks met veel enthousiasme gasten op hun boerderij in Bladel, gelegen in de gemoedelijke Brabantse Kempen.

Alles op de Ganzenhof heeft een creatief tintje, waardoor het net een beetje anders dan anders wordt. Er scharrelen gezellige kippen die met een beetje geluk uw kakelvers eitje bij uw ontbijt verzorgen. Ook gaat u vast kennismaken met de hond Trees, die dagelijks enkele rondjes langs de diverse caravans loopt. Op het weitje midden op de camping hebben onze ezels Anouk en Debbie gezelschap gekregen van de rood-bonte Rosa en haar stierkalf Dorus.

Een gemoedelijk en zeer vriendelijk verblijf voor ons skateweekend in 2022!!

Het weekend

Maar…..er liggen verschrikkelijk mooie fietspaden daar in het midden van de Kempen. Dwars door de schitterende natuur en over leuke gezellige landwegen. Natuurlijk kan alles niet overal geasfalteerd zijn dus komen we ook weleens door de dorpjes rondom Bladel, De acht Zaligheden, waar het iets minder “gladjes” is.

We hebben weer drie routes gemaakt voor jullie die al het moois van De Kempen laat zien en op zaterdag zelfs een stukje door België gaat. De routes variëren weer tussen de 40 en 60 kilometer en natuurlijk zal aan de inwendige mens tijdens de tocht gedacht worden.

En als we weer terug zijn in De Ganzenhof hebben we daar weer wat schaaltjes gezelligheid staan met een koel drankje en voor de vrijdag en zaterdag avond een lekker buffet. We beginnen de ochtenden natuurlijk weer met ons, ondertussen, beroemde FEEST ontbijt.

Er is ook gedacht aan onze fietsers, want die mogen natuurlijk ook weer mee. En als er nog tijd over is: er liggen 4 verschillende mooie MTB routes in de omgeving van Bladel.

Het volledige programma zal pas in de loop van begin 2022 bekend zijn maar je kunt je nu al inschrijven voor dit heerlijke skate weekend en we hebben maar plaats voor maximaal 34 personen. We hanteren dus de regel, “Wie het eerst komt, het eerst maalt”.

De accommodatie

De Pimpernoot is een luxe accommodatie waarin het vele groen door de grote raampartijen het eerste is wat opvalt. Binnen voert het Delfts blauw de boventoon. Het gebouw is modern ingericht met lounge-achtige elementen en gedecoreerd in “ik hou van Holland”- stijl. Grachtenpandjes op de muur, klompen in een tweede leven als wandlampje en de kleedjes uit de kast van oma zijn ook van hun stoffige imago verlost. Als extra verrassing is er boven een “jacht hut” ingericht met uitzicht over weilanden en bos. Hier kunnen de sterke verhalen loskomen rond de houtkachel…

 • Volledig ingerichte open keuken met bar
 • 8 slaapkamers met douche en toilet.  2 x 2 pers, 3 x 4 pers. en 3 x 6 pers.
 • Boxspring-bedden, op de vier- en zes pers. kamer is een stapelbed aanwezig
 • Dekbed en kussens aanwezig, huur lakenpakket verplicht!
 • Ruime zithoek
 • Goed omheind speelveld
 • Gratis gebruik draadloos internet

Praktische informatie

De prijs voor dit geweldige weekend op 24 t/m 26 juni 2022 is € 115,- en is inclusief:

 • 2 x ontbijt
 • 2x diner
 • lakenpakket
 • routes
 • bergen gezelligheid

De drankjes en lunch komen voor eigen rekening.

Inschrijven kan hier

'