Flipje @ F.E.E.S.T.

FEEST gaat 12, 13 en 14 juni skaten in de Betuwe! We verblijven in “vakantiehuisjes Betuwe” te Kesteren. Een mooi plaatsje gelegen in het rivierengebied tussen de Rijn, de Linge en de Waal.

We hebben de beschikking over een grote woonkeuken die professioneel is ingericht, 1 6-persoons slaapkamer, 6 2-persoons slaapkamers en 2 3-persoons slaapkamers.

Er zijn nu al drie schitterende skate routes uitgezet die alle drie verschillende kanten opgaan. Ook aan de fietsers hebben wij weer gedacht. Er liggen een drietal hele mooie MTB routes in de buurt dus als je je mountainbike mee wilt nemen… ga je gang?? Ook de gewone fiets kan en mag natuurlijk ook!

De kosten voor deelname zijn iets gestegen naar € 115,00 per persoon, voor het gehele weekend. Dit is incl. 2 overnachtingen, 2x een uitgebreid ontbijt, een verrassingsetentje op vrijdag en een BBQ op zaterdag. Wij zullen ook voor diverse versnaperingen zorgen zoals fruit en zoetigheden. Natuurlijk zijn er voldoende drankjes die tegen redelijke prijzen aangeboden zullen worden. Ook het bedlinnengoed zit in de prijs inbegrepen dus je hoeft geen dekbed of slaapzak mee te nemen.

Schrijf je nu in!

Natuurlijk kun je ook weer een tentje meenemen en gebruik maken van de binnen activiteiten. Zelf moet je voor de lunches onderweg zorgen. Denk ook aan een verzekering!

'