Thema skate: 20 jaar F.E.E.S.T., eindelijk kleur bekennen? 28 juni 2019

 

20 jaar geleden, in 1999, werd er in Tilburg een fenomeen geboren. De Friday Early Evening Skate Tilburg, kortweg F.E.E.S.T. Na al die jaren is het nog steeds iedere vrijdag in het seizoen F.E.E.S.T. en dat gaan we vieren met een speciale themaskate.

Een fenomeen is vaak wat mysterieus. Hoe wordt een fenomeen eigenlijk geboren? Toen ons F.E.E.S.T. een feestje was, was het toen aardig om te zien? Is het een jongen? Een meisje? Of toch genderneutraal? In ieder geval niet kleurloos!

We nodigen iedereen uit die ooit heeft meegereden of dat altijd al eens had willen doen deze avond mee te skaten. Daarbij dagen we jullie uit een outfit aan te doen die jij het best vindt passen bij het (weder) geboorte feestje van F.E.E.S.T. Roze, baby blauw, alle kleuren van de regenboog, met of zonder luier in een birthdaysuit, zwaar aan de fles of de borst nat van het zweet? Kleine wieltjes, grote wieltjes, doe ze om je nek misschien. Laat maar lekker draaien …

Geef je fantasie de vrije loop zolang de outfit maar skate veilig is.

Een paar geboorte deskundigen uit ons midden zullen de mooiste, leukste of gekste outfit belonen met eeuwige roem en een aardigheidje.

Omdat alle pasgeborenen recht hebben op een goede start zamelen we deze thema skate geld en spullen in voor Stichting Babyspullen. De stichtingbabyspullen.nl stelt babystartpakketten samen en verstrekt deze gratis aan (alleenstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. F.E.E.S.T. werkt hier graag aan mee zodat ook hun baby’s kunnen uitgroeien tot fenomenen.

Een bijdrage voor dit goede doel wordt zeer gewaardeerd maar is natuurlijk geheel vrijwillig. Deelname aan F.E.E.S.T. is immers geheel gratis en voor iedereen toegankelijk op roller of inline skates. Daarbij staat veiligheid voorop! Vergeet dus je helm, knie-, pols- en elleboog bescherming niet. Kunnen remmen is een pré.

Zoals altijd vertrekken we 20.00 uur stipt vanaf The Talk op de Heuvel in Tilburg. Zorg dat je wat eerder bent zodat je tijd genoeg hebt voor het aantrekken van je (extra?) outfit. Een afgesloten bagage depot voor schoenen / tassen is aanwezig. Kleed ruimte helaas niet.

Uiteraard ben je naast vrijdag 28 juni a.s. ook welkom op alle andere vrijdag avonden van april tot en met september. We rijden als het weer het toe laat. Meer info over F.E.E.S.T. op feestskate.nl en over het goede doel van de avond op stichtingbabyspullen.nl.

Tot dan!

De F.E.E.S.T. commissie

'