Het bestuur

Dé Tilburgse nightskate wordt sinds 2002 georganiseerd door Stichting F.E.E.S.T., ingeschreven bij de KvK onder nummer 18066789

Een fanatieke groep skaters, waarvan enkelen van het eerste uur (1999), vormt het bestuur:

Jan Moerlands: Voorzitter (midden)
Joep Brouwer: Secretaris (links)
Bernise Cornelissen: Penningmeester (rechts)

Doelstelling
Stichting F.E.E.S.T. heeft zich tot doel gesteld om:

  • het skaten in de gemeente Tilburg te promoten en te stimuleren en met de wekelijkse nightskate hopen we een goede basis te leggen voor:
  • een grootschaliger, jaarlijks terugkerend skate-evenement/festival in Tilburg.


Sponsoring en toekomstplannen

Om deze doelstelling te verwezenlijken is veel geld nodig.

Op dit moment heeft F.E.E.S.T. weinig financiële middelen. Met de hulp van enkele sponsoren kunnen we ternauwernood aan de huidige financiële verplichtingen voldoen (verzekeringen, investeringen in veiligheidsvesten en lampen, onderhoud en vernieuwing muziekbuggy), laat staan dat we verder kunnen bouwen aan een groot evenement.

We zijn dus op zoek naar sponsors en bijdragen om het skaten in Tilburg naar een hoger plan te tillen.

Het bestuur wordt ondersteund door deelcommissies die samen zorgdragen voor alle activiteiten van F.E.E.S.T.. Wil jij ook als vrijwilliger een bijdrage leveren aan het skaten in Tilburg? Mail ons of spreek ons aan tijdens een ‘fridaynightskate’. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, suggesties of samenwerking.

Wil jij of wilt u een steentje bijdragen? Neem dan contact op met Stichting F.E.E.S.T. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

'